11/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 - 09:18

Επιμένει για Μπαμπά, «παίζεται» του στόπερ

Σύσκεψη κορυφής για μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Τρίτη (16/1) ο Ολυμπιακός, αλλά η μέρα δεν περιελάμβανε μόνο ξέγνοιαστες στιγμές.

Μετά την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής στου Ρέντη, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα.

Όπως φαίνεται, η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα ενός «κυνηγού» που θα διαφέρει από αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Ψηλά στη λίστα παραμένει το όνομα του Τζόναθαν Μπαμπά (ΦΩΤΟ), ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν.

Η περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Σεβίλλη, Νιούκαστλ και Μαρσέιγ.

Βέβαια, για να υπάρξει προσθήκη θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις, με τους Εμενίκε και Καρσελά να είναι πιο κοντά στην έξοδο.

Παράλληλα, δεν έχει διαγραφεί το όνομα του Κρίστιαν Τέγιο που συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπέτις.

Την ίδια ώρα, υπάρχει φημολογία ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έχει ζητήσει και έναν στόπερ. Το θέμα είναι ότι στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Σισέ, Ένχελς, Μποτία, Βούκοβιτς και Νικολάου και μένει να φανεί αν κάποιος θα αποχωρήσει για να ικανοποιηθεί η επιθυμία του νέου τεχνικού.

Μοιραστείτε το: