Χωρίς Τασουλή με Απόλλωνα Σμύρνης
Με στόχο το διπλό θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στη σαββατιάτικη (13/1, 17.15) αναμέτρηση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 17η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας.
Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν θετικά το 2018 με τις νίκες κόντρα σε Κέρκυρα και ΟΦΗ για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας και θέλουν να... τριτώσει το καλό, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Παρασκευή (12/1).
Στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ο Σιώπης, που είχε ξεκουραστεί στο ματς του Ηρακλείου, όπως και οι Κότνικ και Γεσίλ, οι οποίοι δεν είχαν παίξει ενάντια στους Φαίακες για να εκτίσουν την ποινή τους.
Αντίθετα, εκτός είναι ο νεοαποκτηθείς Τασουλής, αφού δεν έχει έρθει ακόμα η μπλε κάρτα του από τη Γαλλία.
Αναλυτικά, η αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Πινιώτης, Οικονομίδης, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, Γλυνός.