11/07/2025
Ισπανία | Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 - 18:30

Αδιανόητο, δίνει 400.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι «μερένχες» βλέπουν στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ τον διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αποφασισμένη να ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με μία μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει την Παρασκευή (12/1) η «Marca», ο Νεϊμάρ αποτελεί τον πρώτο στόχο των «μερένχες» για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα σημειώνει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να δαπανήσει μέχρι και 400.000.000 ευρώ (!), προκειμένου να ντύσει στα «λευκά» της «βασίλισσας» τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, χρίζοντάς τον, έτσι, διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φημολογείται ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Πρόκειται φυσικά για μία εξαιρετική δύσκολη περίπτωση, ωστόσο μένει να φανεί αν το δημοσίευμα έχει βάση ή απλά είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μοιραστείτε το: