19/10/2018
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 - 17:09

Βάζουν το χέρι στην τσέπη Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Πρόστιμο στις δύο ΠΑΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους * Αναβλήθηκε... αορίστως η υπόθεση του Παναιτωλικού

Πληρώνουν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους Ατρόμητος και Παναθηναϊκός. To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας επέβαλε στις δύο ΠΑΕ πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα πληρώσουν 18.000 ευρώ για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι «πράσινοι» 7.500 για αυτό με τον Πλατανιά.

Αντίθετα, η υπόθεση του Παναιτωλικού για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ αναβλήθηκε αορίστως.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 16ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: “Βάσει των αναφερομένων στο από 08/01/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 08/01/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα οχτώ χιλιάδων ευρώ.

B) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 07/01/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 07/01/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναβλήθηκε αορίστως σε δικάσιμο που θα προσδιοριστεί εκ νέου από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Όργανο».

 

Μοιραστείτε το: