28/09/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 - 16:45

Ζησόπουλος τέλος από Ατρόμητο, προ των πυλών της Ριζούπολης

Έμεινε ελεύθερος από τους Περιστεριώτες και οδεύει προς Απόλλωνα Σμύρνης

Έτοιμος για... νέες περιπέτειες ο Γιώργος Ζησόπουλος. Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Παρασκευή (12/1) τη λύση της συνεργασίας του με τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα... απομακρυνθεί πολύ, αφού είναι πιθανό να μετακομίσει από το Περιστέρι στη Ριζούπολη.

Ο Ζησόπουλος ευχαρίστησε τους Περιστεριώτες που του στάθηκαν και εξωγηπεδικά στο διάστημα της συνεργασίας τους, στάζοντας... μέλι για τους πρώην – πλέον – συμπαίκτες του.

Πλέον, αναζητά τον νέο σταθμό στην καριέρα του, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι πιθανός προορισμός.

Άλλωστε, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται σε αναζήτηση μιας έμπειρης λύσης για τα μετόπισθεν και σίγουρα ο Ζησόπουλος ταιριάζει σε αυτό το προφίλ.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Ζησόπουλο.

Πρόκειται για ένα παίκτη υπόδειγμα με εξαιρετική παρουσία για όσο καιρό βρέθηκε στην ομάδα μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος με την ολοκλήρωση της συνεργασίας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα στον Ατρόμητο για την πολύ ωραία συνεργασία που είχαμε. Την περίοδο που ήμουν στην ομάδα πέρασα δύσκολες οικογενειακές στιγμές και όλοι μου στάθηκαν δίπλα σαν οικογένεια. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους φετινούς στόχους της γιατί έχει παίκτες που αξίζουν το καλύτερο και είναι άριστοι χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους τους ανθρώπους του Ατρομήτου”».

Μοιραστείτε το: