09/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 - 16:00

Αναβολή και για Τελάντερ, Ταυλαρίδη

Δεν εκδικάστηκαν οι προσφυγές των δύο πρώην ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Κέρδισε χρόνο ο Παναθηναϊκός… Μετά την αναβολή των εκδικάσεων των προσφυγών των Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν και Βέμερ τον ίδιο δρόμο πήραν και αυτές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα για αναβολή, υποστηρίζοντας ότι λόγω μεταγραφικής περιόδου υπάρχει το ενδεχόμενο να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ από την πώληση ποδοσφαιριστών και να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.

Ο δικηγόρος του Δανού αποδέχθηκε το αίτημα όχι όμως και εκείνος του Έλληνα άσου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι η δεύτερη φορά που ο Παναθηναϊκός έρχεται και ζητά αναβολή. Δεν γίνεται όλη την ώρα να προσπαθεί και να τραβάει την υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός δεν τηρεί ό, τι λέει. Παίρνω αόριστες απαντήσεις στα e-mail. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Αν πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ' Εθνική, ο παίκτης θα χάσει τα λεφτά του».

Ωστόσο, η έδρα αποδέχθηκα και το αίτημα του «τριφυλλιού» για τον Ταυλαρίδη, ορίζοντας την 24η Ιανουαρίου ως νέα ημερομηνία των εκδικάσεων των υποθέσεων.

Μοιραστείτε το: