19/02/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 - 14:16

Αφαίρεση 12 βαθμών σε Σπάρτη

Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μέχρι να εξοφληθούν οι Ροβίθης, Παπαχρήστου, Αναστασόπουλος και Σιώπης

Μπήκε σε περιπέτειες… Με αφαίρεση 12 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου κινδυνεύει η Σπάρτη.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (11/1) το Διαιτητικό Δικαστήριο, οι Λάκωνες καλούνται να εξοφλήσουν πλήρως τους πρώην ποδοσφαιριστές τους, Ροβίθη, Παπαχρήστου, Αναστασόπουλο και Σιώπη.

Αν δε συμβεί αυτό τότε θα ενεργοποιηθεί επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρεβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Μοιραστείτε το: