Όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου μετά το 0-1 στο Γεντί Κουλέ
Ο Πανιώνος πέρασε με 0-1 από την έδρα του ΟΦΗ την Τρίτη (9/1) και προκρίθηκε με δύο νίκες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε πως η πρόκριση κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο παιχνίδι ωστόσο την χαρακτήρισε δύσκολη.
Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του από τα όσα είδε από τους νέους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «κυανέρυθρος» κόουτς στη συνέντευξη Τύπου:
«Το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που ουσιαστικά μας έδωσε την πρόκριση και τη δυνατότητα πετυχαίνοντας ένα γκολ σήμερα να απλοποιήσουμε τα πράγματα, καθώς το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν εύκολη πάντως η πρόκριση, αν αναλογιστούμε ότι στο πρώτο ματς αργήσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε, τα καταφέραμε και εκεί τελείωσε κάθε θέμα για την πρόκριση.
Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για την καθημερινότητά τους. Δουλεύουν πολύ καθημερινά προκειμένου να πάρουν ευκαιρίες και αυτό είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά της ομάδας μας».