Έκανε ατομική προπόνηση την Κυριακή (7/1) * «Δεν πωλείται» το μήνυμα Γιώργου Σαββίδη για τον Πρίγιοβιτς
Xωρίς ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μάρσιο Αζεβέδο πέρασε η Κυριακή (7/1) για τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο αριστερό οπισθοφύλακα να αρκείται σε ατομική προπόνηση.
Οι ιατρικές εξετάσεις του 31χρονου παίκτη θα γίνουν τη Δευτέρα (8/1), προκειμένου να ακολουθήσει η υπογραφή του συμβολαίου του και η επίσημη ένταξή του στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων.
Στο μεταξύ, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, γράφοντας στα αγγλικά «δεν είναι προς πώληση».
Έτσι, μένει να φανεί αν όντως ο Σέρβος φορ παραμείνει εντέλει στους «ασπρόμαυρους», παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν για εκείνον.

