Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ για το ματς με την Ξάνθη
Καθοριστικό θεωρούν στη Λαμία πως είναι το ματς με την Ξάνθη. Η Κέρκυρα ηττήθηκε και θα παραμείνει στους 11, όμως, οι Φθιώτες πιστεύουν πως πρέπει να έρθει το τρίποντο την Κυριακή (7/1) για να ανασάνουν εν όψει της συνέχειας.
Με προπόνηση το Σάββατο (6/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Μπάμπη Τεννέ. Σε αυτή επιστρέφει ο Ακόστα έχοντας εκτίσει την ποινή του.
Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να δούμε ξανά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Αναστασιάδη, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με τον Βάντερσον από τη στιγμή που έληξε το θέμα που είχε δημιουργηθεί με εκείνον.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Αναστασόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Λινάρδο, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλο, Βάντερσον και Βουό.