10/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 - 09:01

Τα ξαναλέει με Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός

Προσπάθεια να τα βρουν εξωδικαστικά οι δύο πλευρές

Σε μεγάλους μπελάδες έχει βάλει ο Γιώργος Κουτρουμπής τον Παναθηναϊκό, αποσύροντας την παλιά και καταθέτοντας νέα προσφυγή με περισσότερες απαιτήσεις.

Εκτός από παραπάνω χρήματα, επιμένει να επιβληθεί στο «τριφύλλι» απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους και αφαίρεση βαθμών.

Βέβαια, για να προχωρήσουν οι... καμπάνες, θα πρέπει, αφού γίνει η εκδίκαση και οριστούν τα ποσά που θα πρέπει να καταβληθούν στον παίκτη, ο Παναθηναϊκός να δείξει ασυνέπεια.

Άνθρωποι των «πρασίνων», πάντως, θέλουν να αποφύγουν τα δικαστήρια, γι' αυτό άμεσα θα υπάρξει νέος γύρος επαφών με την πλευρά του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, ώστε να βρεθεί εξωδικαστική λύση.

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, λοιπόν, που έχει οριστεί η εκδίκαση, αναμένεται να υπάρξουν πολλές επαφές και συζητήσεις.

Μοιραστείτε το: