10/07/2025
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 - 23:37

Έτσι τον έψησε η Παναχαϊκή

Μία ακόμη επαφή θα γίνει με τον Ντάσιο για να τελειώσει η μεταγραφή του στους Πατρινούς

Ο Γιώργος Ντάσιος θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Παναχαϊκής για τον Ιανουάριο, αφού το μόνο που απομένει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι να γίνει μία τελική επαφή τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης πείστηκε να πάει σε ομάδα της Β' Εθνικής αφήνοντας τη Ριζούπολη με τα κλειδιά να είναι τρία. Το βασικότερο όλων ότι οι Πατρινοί του προσέφεραν συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, ενώ στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έφευγε το καλοκαίρι πιθανότατα.

Από εκεί και πέρα, ήταν καλύτερη οικονομικά η πρόταση της Παναχαϊκής έστω και εάν οι «ροσονέρι» δεν κάνουν μεγάλα ανοίγματα, ενώ το τρίτο είναι πως η Πάτρα βρίσκεται πιο κοντά στα Ιωάννινα, όπου μένει η οικογένειά του.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης υπολογιζόταν κανονικά από τον Γιώργο Παράσχο, αλλά στη συζήτηση που έκανε με τους ανθρώπους του Απόλλωνα είδε ότι μετά την απόκτηση του Γιάννη Στάθη δεν θα είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: