Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι αν ενδιαφερθούν για άσο των «πρασίνων», θα καταθέσουν κανονική πρόταση
Ο Νίκλας Χουλτ ακούστηκε έντονα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά η υπόθεση που προχωράει είναι αυτή του Μάρσιο Αζεβέδο.
Σε αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και η θέση του Ιβάν Σαββίδη, την οποία έκανε ξεκάθαρη και στη σύσκεψη που έγινε στο «Μακεδονία Παλλάς».
Εκεί, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, σημειώνοντας ότι, αν οι Θεσσαλονικείς ενδιαφερθούν για παίκτη της συγκεκριμένης ομάδας, θα καταθέσουν επίσημη πρόταση.
«Τη δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Παρότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον από αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας προσφορά», ξεκαθάρισε.
Ακόμα και όταν κάποιοι από τους συνεργάτες του του επεσήμαναν ότι άλλες ομάδες δεν είχαν σεβαστεί τα προβλήματα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, εκείνος παρέμεινε στη θέση του.