Μαζί γιόρτασαν την έλευση του 2018 Άλτμαν, Μολέδο, Ινσούα, Βιγιαφάνιες και Μουνιέ * Ευχήθηκε καλύτερες μέρες για το «τριφύλλι» ο Έλληνας μέσος
Tην ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος ο Παναθηναϊκός είχαν πέντε παίκτες της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Άλτμαν, Μολέδο, Ινσούα, Βιγιαφάνιες και Μουνιέ έκαναν μαζί ρεβεγιόν το βράδυ της Κυριακής (31/12) σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, γιορτάζοντας έτσι την έλευση του νέου έτους και έχοντας φυσικά τη συνοδεία των συζύγων και συντρόφων τους.
Στο μεταξύ, ο Χρήστος Δώνης έκανε τη Δευτέρα (1/1) την ανασκόπηση της χρονιάς του και αναφερόμενος στο «τριφύλλι» ευχήθηκε να έρθουν πολύ καλύτερες στιγμές στο 2018.
Αναλυτικά, το μήνυμα του άσου των «πράσινων»: «Μια δύσκολη αλλά και όμορφη χρονιά έφτασε στο τέλος της! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.. Πολλές χαρές αλλά και πολλές δυσκολίες.! Πηγαίνοντας στον Ηρακλή αντιμετώπισα μια δύσκολη κατάσταση αλλά μόνο κερδισμένος βγήκα από όλο αυτό, γνωρίζοντας τρομερούς χαρακτήρες και εύχομαι η ομάδα αυτή να ξεφύγει από αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία!
Πέρασα χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ! Τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Όσο για το τέλος.. μεγάλη χαρά που επέστρεψα το καλοκαίρι στην ομάδα που ανδρώθηκα. Σίγουρα δεν είναι σε καλή φάση αλλά ελπίζω ο καινούριος χρόνος να δώσει αυτά που πραγματικά της αξίζουν! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους σας!».