Στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας ο Έλληνας διεθνής επιθετικός
Το κλίμα για εκείνον είναι αρκετά βαρύ στη Μαρσέιγ και φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στη συγκεκριμένη ομάδα ο Κώστας Μήτρογλου. Δεν αναμένεται, πάντως, να δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει διέξοδο.
Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, ο 29χρονος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ. Η τελευταία ανακοίνωσε πως πουλάει τον Ζάντρο Βάγκνερ στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 13.000.000 ευρώ και ψάχνει τον αντικαταστάτη του.
Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του Έλληνα διεθνή επιθετικού. Τα λεφτά υπάρχουν από τη στιγμή που πούλησε τον Βάγκνερ και μένει να φανεί εάν θα γίνει τελικά πρόταση στους Μασσαλούς.
Τη φετινή σεζόν η Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα έχοντας μετά από 17 ματς 26 βαθμούς. Όσο για τον Μήτρογλου, μετρά τρία γκολ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μαρσέιγ.