09/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 - 16:45

Δεν είναι για όλους εύκολο...

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να ενημέρωσε επτά παίκτες πως δεν υπολογίζονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτομάτως θα λυθούν τα συμβόλαιά τους

Μεγάλες αλλαγές θα κάνει στο ρόστερ του ο Απόλλων Σμύρνης τον Ιανουάριο. Ήδη επτά παίκτες συν τον νεαρό τερματοφύλακα Μαυρίδη έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται και πως θα πρέπει να βρουν ομάδα.

Δεν είναι, όμως, τόσο απλό από τη μία στιγμή στην άλλη άπαντες να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν και φυσικά δεν είναι για όλους ίδια τα δεδομένα, αφού κάποιοι μπορούν πιο εύκολα από άλλους να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Υπενθυμίζεται πως έως τώρα Μάατσι, Μάατσεν, Μπαμπιάρζ, Ζαρόπουλος, Βαλλιάνος, Κιταμπάλα και Μπιτζιμίν είναι εκείνοι που πρέπει να αποχωρήσουν και μένει να φανεί πότε και πώς θα λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Ο Ζαρόπουλος για παράδειγμα ήξερε από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη πως δεν θα συνεχίσει και η ομάδα του φέρθηκε πολύ καλά κρατώντας τον για να μην τον αφήσει για κάποιους μήνες χωρίς ομάδα. Επομένως, δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα. Ο Κιταμπάλα, επίσης, ο οποίος ήταν ένα μεγάλο ρίσκο, αντιλαμβάνεται ότι από το πουθενά πήρε μία ευκαιρία έστω και αν δεν την αξιοποίησε. Δεν είναι, όμως, συγκαταβατικοί και όλοι οι υπόλοιποι και με κάποιους ίσως δεν έχουμε αναίμακτα διαζύγια...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: