09/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 - 19:21

Τελείωσαν Κιταμπάλα και Μπιτζιμίν

Αμφότεροι ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα * Αποχωρεί και ο Μαυρίδης

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στον Απόλλωνα Σμύρνης... Δύο ακόμα διαζύγια θα έχουμε στη Ριζούπολη και κανένα δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη. Άλλωστε είχαμε προϊδεάσει ότι θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις όπως και για το ποιοι θα είναι αυτοί.

Την Πέμπτη (21/12), λοιπόν, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα. Ο ένας είναι ο Κιταμπάλα, ο οποίος ουσιαστικά πέρασε και δεν ακούμπησε. Ένα καλό ματς έκανε με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο, αλλά συνολικά λίγα πράγματα. Είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών, μία έμπαινε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και μία πονούσε και έτσι αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο άλλος είναι ο Μπιτζιμίν, για τον οποίο ο Γιώργος Παράσχος δεν είχε και την καλύτερη άποψη. Φάνηκε αυτό από τις πρώτες του μέρες, όταν στις δοκιμές πριν το ματς με την ΑΕΚ δεν τον έβαζε με τους βασικούς.

Εκτός αυτών, ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και ο νεαρός Μαυρίδης. Πρόκειται για τον τέταρτο τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να παραχωρηθεί κάπου δανεικός ώστε να πάρει, αν είναι εφικτό, και χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ένα χαλάρωμα θα γίνει την Παρασκευή (22/12) και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν με άδεια μέχρι την Τετάρτη (27/12). Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνει προσπάθεια να κλείσει άλλη μία μεταγραφή. Όσο για το φιλικό της Πέμπτης με τον Ηλυσιακό, το οποίο έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Ζωγράφου, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε με 1-0. Σκόρερ ο Κιταμπάλα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: