09/07/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 - 22:41

Στροφή στον Λεβαδειακό

Επιστροφές μετρά ο Γιάννης Πετράκης εν όψει του ματς Κυπέλλου

Το ματς με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ήδη στο παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος καλείται να βγάλει αντίδραση στο παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (21/12) με τον Λεβαδειακό, ώστε να κλείσει καλά το 2017.

Οι Ηπειρώτες έχουν αποφασίσει να δώσουν βάση στον θεσμό του Κυπέλλου θεωρώντας πως είναι μία ευκαιρία για εκείνους να κάνουν μία καλή πορεία, βλέποντας πως στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.

Το θετικό για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως εν όψει Λιβαδειάς μετρά επιστροφές. Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς και Σολτάνι ήταν τιμωρημένοι στο ματς με τον Ολυμπιακό και τώρα τίθενται στη διάθεση του Κρητικού τεχνικού.

Περισσότερες προπονήσεις θα έχει στα πόδια του ο Νικολιάς και θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί η κατάσταση των τραυματιών Μιχαήλ και Ναδάλες. Σε πρώτη φάση οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους για να προλάβουν.

Μοιραστείτε το: