22/01/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 - 13:27

Σταθερά παρών στην Μάνδρα ο Ολυμπιακός (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό των πλημμυροπαθών

Από τη πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός βρέθηκε δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και παραμένει εκεί για όσο χρειαστεί.

Αυτό έχει ξεκαθαρίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γίνεται πράξη, αφού και την Πέμπτη (14/12), για 28η ημέρα, άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην περιοχή για να βοηθήσουν.

Οι Πειραιώτες συμβάλλουν σε έργα επισκευής, καθαρισμού και κατασκευής, διαθέτοντας φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Από την πρώτη μέρα των καταστροφικών πλημμύρων στην Μάνδρα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει πως ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας θα βοηθήσει με έργα και όχι με λόγια τους πληγέντες και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά!

Την Πέμπτη (14/12) και για 28η μέρα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Οι άνθρωποι του Θρύλου συνέχισαν και χθες (14/12) με πυρετώδεις ρυθμούς τα έργα επισκευής, καθαρισμού και κατασκευής νέου τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα στο Δημοτικό Κινηματογράφο.

Εννοείται, πως για ακόμα μία μέρα συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σε δρόμους και πλατείες, χάρις στα φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός».  

 

Μοιραστείτε το: