09/07/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 - 10:47

Διαψεύδει Αντωνιάδη ο Σεϊταρίδης

Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον εμβληματικό άσο του Παναθηναϊκού

Ενοχλημένος από τις δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη που αφορούσαν και τον ίδιο εμφανίστηκε την Τρίτη (12/12) ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο «ψηλός» του Παναθηναϊκού δήλωσε στο περιθώριο της συνάντησης των παλαιμάχων με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 του έκανε παράπονα που δεν προσκλήθηκε στη συνάντηση και δεσμεύτηκε αυτό να αλλάξει την επόμενη φορά.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o Σεϊταρίδης ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς δεν έχει καν μιλήσει ποτέ με τον Αντωνιάδη.

«Ο “κύριος” Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση. Πότε έγινε αυτό "κύριε" Αντωνιάδη,γιατί από όσο θυμάμαι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυo μας,ούτε προσωπικά,ούτε τηλεφωνικά. Σταματήστε τις δηλώσεις που δεν ισχύουν,για τα μάτια του κόσμου...».

Μοιραστείτε το: