Ο κόουτς της ΑΕΚ έδωσε τη δική του εξήγηση μετά την ήττα από την Μπαϊρόιτ
Με άδεια χέρια έφυγε από τη Γερμανία η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (6/12) γνωρίζοντας την ήττα με 80-73 από την Μπαϊρόιτ για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πληρώνοντας το πολύ κακό της ξεκίνημα.
Σε αυτό αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε στη συνέχεια πως οι Γερμανοί έβαλαν μεγάλα σουτ σε αντίθεση με την ομάδα του, η οποία στο τέλος έβγαλε και μία κούραση.
Αναλυτικά όσα είπε: «Είχαμε μια πολύ κακή αρχή και η Μπαϊρόιτ μας εξέπληξε με την ευστοχία της. Όταν προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι αυτό είπαμε για την ευστοχία τους. Έχουν καλούς σουτέρ και δεν έπρεπε να τους αφήσουμε ελεύθερους. Δεν ήμασταν καλοί, έβαλαν μεγάλα σουτ και η άμυνά μας έπρεπε να ήταν καλύτερη.
Στην άμυνα ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερη ένταση. Στο τέλος φανήκαμε κουρασμένοι και ήμασταν άστοχοι. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την ζώνη μας έδωσαν σουτ που δεν τα βνάλαμε και χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια για τη συνέχεια».