Χωρίς τον Ταπόκο συνεχίζονται οι προπονήσεις στους Νεοσμυρνιώτες
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τον Πλατανιά στο οποίο στόχος είναι η δεύτερη στη σειρά νίκη προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στην πεντάδα.
Η προπόνηση της Τετάρτης (6/12) πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Ηλιούπολης και ο Μιχάλης Γρηγορίου με τους συνεργάτες του εστίασαν στη φυσική κατάσταση και στην τακτική εν όψει της αναμέτρησης με τους Χανιώτες.
Ένα είναι αυτό τον καιρό το πρόβλημα στους «κυανέρυθρους», το γνωστό του Ταπόκο. Ο 23χρονος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα χρειαστεί λίγες μέρες ακόμη.
Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη (7/12) η προπόνηση θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ενώ την Παρασκευή (8/12) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά.