12/11/2018
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 - 09:01

Θέλει να τελειώνει με Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Στην Αργεντινή ο εκπρόσωπός του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με τον παίκτη να αρνείται να επιστρέψει

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται από τον Παναθηναϊκό ο Αντρές Τσάβες, μετά τη... φυγή του χωρίς άδεια στην Αργεντινή, αλλά κυρίως τη στάση που επιδεικνύει έκτοτε.

Ο Αργεντινός αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να ρυθμιστούν, ώστε να επέλθει το «διαζύγιο».

Για τον λόγο αυτό μετέβη στην Αργεντινή ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, προκειμένου την Τετάρτη (6/12) να έχει συνάντηση με την Μπόκα Τζούνιορς και τον παίκτη με τον ατζέντη του.

Το «τριφύλλι» θα ήθελε η συνεργασία να λυθεί κοινή συναινέσει, γλιτώνοντας έτσι το «βαρύ» συμβόλαιό του και να πουλήσει το 50%, αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση και με τη Μπόκα που περιμένει ακόμα 600.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι το θέμα θέλει λεπτούς χειρισμούς, γι' αυτό και ταξίδεψε εκεί ο εκπρόσωπός του, την ώρα που ο Τσάβες δεν θέλει καν να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Βέβαια, δύσκολα θα μείνει και στην Μπόκα, αφού δεν τον θέλει πίσω, με τη λύση να βρίσκεται ίσως στη Βραζιλία.

Το ζητούμενο πλέον για τους «πράσινους» είναι να βγουν όσο το δυνατόν λιγότερο ζημιωμένοι από την υπόθεση και γρήγορα, ώστε να κινηθούν για αντικαταστάτη στο μπάτζετ τους.

Μοιραστείτε το: