21/10/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 - 02:03

Μάατσεν ο πρώτος, έντονα προβληματισμένοι με Μενδρινό

Ξεκίνησε ο χορός των αποδεσμεύσεων στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η πόρτα άνοιξε και ο πρώτος που θα τη διαβεί είναι ο Ντάρεν Μάατσεν. Ο Ολλανδός πέταξε την τελευταία ευκαιρία που του δόθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και την Τρίτη (5/12) ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι και έδειξε από νωρίς πως δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα. Έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου χωρίς να σκοράρει ή να βγάλει κάποια ασίστ και θα κληθεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τουλάχιστον πέντε αποχωρήσεις που θέλουν να έχουν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν είναι, όμως, όλα τόσο εύκολα, αφού ορισμένοι έχουν συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια, ενώ θα πρέπει να βρεθούν και οι αντικαταστάτες τους.

Από εκεί και πέρα, έντονος προβληματισμός υπάρχει για τον Κώστα Μενδρινό. Αλλιώς τα περίμεναν το καλοκαίρι με τον έμπειρο χαφ, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη ακόμη και στους διοικούντες και τελευταία παίρνει κάποιες ευκαιρίες μήπως και αλλάξει τα δεδομένα. Δεν φαίνεται, πάντως, να τα καταφέρνει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: