12/11/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 - 00:55

«Όλοι κρίνεστε»

Το μήνυμα του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Δύο εβδομάδες έμειναν για τη διακοπή των Χριστουγέννων και το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Αρχικά υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης στη Ριζούπολη και στη συνέχεια παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι και κομβικό για πολλούς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και επ' αυτού φρόντισε να προειδοποιήσει σχετικά ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης σε προ ημερών συζήτηση που είχε με τους Ζόραν Βούλιτς και Γιώργο Κασναφέρη.

«Όλοι κρίνεστε αυτό τον καιρό» ξεκαθάρισε. Και αντιλαμβάνεται κανείς πως με το... «όλοι» δεν αναφερόταν μόνο στους παίκτες, για τους οποίους έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό πως περνούν από εξετάσεις μέχρι τη διακοπή των εορτών. Μάλιστα για όσους δεν έχουν καλή μνήμη, υπενθυμίζουμε ότι πριν από έναν χρόνο ακριβώς την παραμονή των Χριστουγέννων είχε λυθεί η συνεργασία με τον τότε κόουτς των «κυανόλευκων» Δημήτρη Σπανό. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από τη φύση του άνθρωπος της ουσίας. Φάνηκε, άλλωστε, αυτό και μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα όταν έκανε λόγο για μεγάλες αλλαγές. Αμέσως μετά, όμως, ακολούθησε η νίκη με την Ξάνθη που... έσωσε αρκετούς. Οπότε όλα εξαρτώνται εκ του αποτελέσματος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: