21/10/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 - 00:08

Η... δικαίωση του Μονεμβασιώτη με Ελμπάζ

Πιστεύει πολύ στον Ισραηλινό επιθετικό ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν ήταν καλό το κλίμα την εβδομάδα που έκλεισε στον Απόλλωνα Σμύρνης και όλα ξεκινούν από την ισοπαλία με τη Λαμία, η οποία προκάλεσε τον εκνευρισμό των διοικούντων. Ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο από τον ΟΦΗ για να... δέσει το γλυκό.

Έτσι πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό υπήρξε συνάντηση κορυφής στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και εκεί δεν έλειψαν και τα γκάζια. Αυτό, πάντως, φάνηκε να λειτουργεί με την εικόνα του Απόλλωνα να είναι πολύ καλή στο ματς του Φαλήρου παρά την ήττα.

Σε τέτοια ματς παίρνεις ψυχολογία ακόμη και εάν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητικό, ενώ υπάρχουν δεδομένα και κάποια κέρδη. Ένα από αυτά ότι σκόραρε και πάλι ο Ελμπάζ για δεύτερο ματς στη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους ανθρώπους που τον πιστεύουν πολύ στον Απόλλωνα είναι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Στη συνάντηση κορυφής που έγινε, μάλιστα, όχι μόνο μίλησε με καλά λόγια για τον 25χρονο αλλά είπε και πως αν ήταν δική του αρμοδιότητα, θα τον ξεκινούσε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ίδια άποψη είχε και ο Ζόραν Βούλιτς και τελικά ήρθε η... δικαίωση.

Να σημειωθεί πως ο Ισραηλινός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως μία φθηνή επιλογή για να υπάρχει άλλη μία λύση στη θέση του φορ. Το συμβόλαιό του είναι λίγο πάνω από 50.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει. Παρεμπιπτόντως, δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Απόλλωνα γιατί μέχρι τώρα δεν είχε βγει ποτέ από τη χώρα του, στην οποία δεν έκανε ούτε εργομετρικά με τη μορφή που γίνονται τουλάχιστον στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Σταδιακά, πάντως, βρίσκει τα πατήματά του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: