Οι Πειραιώτες δεν σταματούν να βοηθούν τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής
Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας παραμένει ο Ολυμπιακός και η «ερυθρόλευκη» παρουσία έγινε αισθητή και τη Δευτέρα (27/11).
Τα μηχανήματα που έχουν διαθέσει οι Πειραιώτες συνέχισαν με εντατικούς ρυθμούς τον καθαρισμό των δρόμων της πόλης από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες, ενώ δόθηκαν στους κατοίκους και είδη καθαρισμού για να βελτιωθεί η εικόνα των κατοικιών τους.
Στην ενημέρωση των πρωταθλητών αναφέρονται τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, η εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται!
Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και σήμερα, Δευτέρα, η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει. Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, bobcat, φορτηγά και πλυστικά μηχανήματα, συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς, καθαρίζοντας κεντρικές και μη οδικές αρτηρίες της πόλης, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι φονικές πλημμύρες.
Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, καθάρισαν το Αθλητικό Κέντρο της Μάνδρας και παρέδωσαν στους ταλαιπωρημένους και πλημμυροπαθείς κατοίκους της δυτικής Αττικής είδη καθαρισμού, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες που "έπνιξαν" τα πάντα.
Ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη».

