12/11/2018
ΓΓΑ | Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 - 02:48

Συναντήθηκε με Τσιτσιπά ο Βασιλειάδης

Τι δήλωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο διακεκριμένος Έλληνας τενίστας

Την ευκαιρία να τα πει δια ζώσης με τον Στέφανο Τσιτσιπά είχε την Παρασκευή (24/11) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον διακεκριμένο Έλληνα τενίστα, ο οποίος βρίσκεται στο νο 89 της παγκόσμιας κατάταξης, και δήλωσε αρχικά: «Διανύουμε μία δύσκολη για όλους εποχή, όμως προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα και έχουμε ήδη αρχίσει να βρίσκουμε λύσεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και εμείς έχουμε στόχο να βρισκόμαστε κοντά τους και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να τους βοηθήσουμε να βρουν τον δρόμο τους. Ο ελληνικός λαός έχει περάσει δύσκολα και κάθε επιτυχία στον αθλητισμό πολλαπλασιάζεται στην καρδιά του Έλληνα πολίτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα συνάντησα για δεύτερη φορά τον Στέφανο, έναν υπερταλαντούχο τενίστα που ήδη έχει ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που τον ακολουθούσαν από τα πρώτα του βήματα».

Και πρόσθεσε: «Περίμενα ότι θα ανέβαινε ψηλά και πιστεύω ότι στο μέλλον μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Το ελληνικό τένις διακρίνεται και στους άνδρες και στις γυναίκες, με την εξαιρετική Μαρία Σάκκαρη, η οποία είναι νο.53 στην παγκόσμια κατάταξη κάνοντάς μας περήφανους, ενώ έρχονται και άλλα παιδιά από πίσω καθώς γίνεται εξαιρετική δουλειά από την ομοσπονδία, με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία. Εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το ταλέντο αυτών των παιδιών να μπορέσει να ανθίσει».

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς είπε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά που συναντήθηκε με τον κ. Βασιλειάδη, ενώ τόνισε ότι «είναι σημαντικό να νιώθει ένας αθλητής ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τους κόπους του και γι' αυτό ευχαριστώ πολύ τον υφυπουργό που άκουσε με προσοχή όσα θέματα του έθεσα».

Μοιραστείτε το: