21/10/2018
Ομάδες | Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 - 15:12

Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Μαρωνίτης

Δήλωσε πιστός στρατιώτης ο νέος τεχνικός των Νικαιωτών

Γρήγορα καλύφθηκε το κενό που δημιουργήθηκε στον πάγκο του Ιωνικού μετά την παραίτηση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Την Πέμπτη (23/11) οι Νικαιώτες γνωστοποίησαν ότι η διάδοχη κατάσταση ακούει στο όνομα Νίκος Μαρωνίτης, με τον Έλληνα προπονητή να έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να δηλώνει πιστός στρατιώτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Μαρωνίτη στη θέση του προπονητή ανακοινώνει η Διοίκηση του Ιωνικού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κλήθηκε ένα παιδί του Ιωνικού ν’ αναλάβει και να είναι οδηγός μας. Ο έμπειρος τεχνικός με τη τεχνογνωσία του, τις δεξιότητες του, την καλή του θέληση και διάθεση θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της.

Δεν είναι η πρώτη φορά για τον Νίκο Μαρωνίτη που κάθεται στον πάγκο του Ιωνικού, καθώς έχει υπάρξει ξανά επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Με αφορμή αυτό το νέο ξεκίνημα στην ομάδα μας ο Νίκος Μαρωνίτης δήλωσε: “Είναι τιμή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, καθώς θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη του Ιωνικού. Σε μία κρίσιμη ιστορικά στιγμή σαν και αυτή οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κομβικές αδυναμίες. Με την πολύτιμη στήριξη του κόσμου θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του».

Μοιραστείτε το: