21/10/2018
ΚΕΡΚΥΡΑ | Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 - 00:50

Ψάχνεται για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Βοσνιάδης

Το σκέφτεται για το ποιος θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τον Ολυμπιακό * Μόνοι τους κάνουν Ντιόγκο και Ντουαλά

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Κέρκυρας την Τρίτη (21/11) και έτσι ξεκίνησε και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα, όπως έχουμε ενημερώσει, είναι πολλά για τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη.

Σε κάποιες θέσεις τα κενά είναι πιο εύκολο να καλυφθούν, όπως εκείνο του Μπαλάφα, αφού υπάρχει ο Αρτυματάς ή εκείνο του Γκόμες λόγω Σπίνουλα. Αλλού, όμως, είναι σαφώς πιο δύσκολο όπως στη θέση του αριστερού μπακ, όπου ο Σοϊλέδης δεν είναι διαθέσιμος λόγω αποβολής.

Θεωρητικά αλλαγή του είναι ο Ζορντάο Ντιόγκο, αλλά ο τελευταίος δεν υπολογίζεται. Προπονείται, μάλιστα, μόνος του αυτό τον καιρό και το ίδιο ισχύει και για τον Ντουαλά. Έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός καλείται να βρει τη λύση εκεί.

Μία επιλογή είναι το να παίξει ο τρίτος κατά σειρά αριστερός μπακ, ο νεαρός Αντωνίου. Δεν έχει παραστάσεις από αυτό το επίπεδο, όμως, ενώ η δυναμική του αντιπάλου δεν επιτρέπει να γίνουν πειράματα. Γι' αυτό και περισσότερες πιθανότητες έχει το να γίνουν εσωτερικές αλλαγές και να παίξει κάποιος πιο έμπειρος έστω και αν δεν είναι η θέση του, όπως ο Επστάιν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: