Η «βασίλισσα» συνέτριψε με 89-57 την Ουνικάχα Μάλαγα * Νέα ήττα για τη Χίμκι * Εντυπωσιακή στο Κάουνας η Μπασκόνια
Τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας που είναι έδειξε η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης (16/11), καθώς άφησε πίσω τη συντριβή από την Μπασκόνια και πήρε επιβλητική νίκη με 89-57 κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Παρά τις σημαντικές απουσίες (Γιουλ, Κούζμιτς, Ράντολφ, Αγιόν), η «βασίλισσα» έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ και είχε κορυφαίο τον Ντόντσιτς, που σε 25 λεπτά συμμετοχής έβαλε 13 πόντους και είχε ακόμα 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα.
Την ίδια στιγμή, η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνει να περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος, χάνοντας εντός έδρας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 77-69, ενώ νέα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπασκόνια, παίρνοντας εμφατικό διπλό με 97-77 κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας.
Tα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Πέμπτη (16/11)
Χίμκι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 69-77
Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός 81-82
Ζάλγκιρις Κάουνας - Μπασκόνια 77-97
Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνικάχα Μάλαγα 89-57
Παρασκευή (17/11)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
Αρμάνι Μιλάνο - Μπάμπεργκ
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια