14/12/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 - 09:18

Νέα απειλή από Τελάντερ

Ο Δανός στόπερ προσφεύγει ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τα χρήματα που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για τον Παναθηναϊκό. Τα προβλήματα ξεφυτρώνουν σαν τα... μανιτάρια και τώρα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα.

Ο Ράσμους Τελάντερ προσφεύγει εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, καταγγέλλοντας τους «πράσινους» για τα χρήματα που του χρωστάνε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διακανονισμό που είχαν κάνει οι δύο πλευρές, στις 6 Νοεμβρίου θα έπρεπε να του καταβληθεί η δόση των 46.000 ευρώ, κάτι που δεν έγινε.

Έτσι, ο Δανός στόπερ κατέθεσε προσφυγή που θα μπορούσε να φέρει αφαίρεση βαθμών για το «τριφύλλι».

Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στις 29 Νοεμβρίου και μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθεί λύση.

Από την Τετάρτη (15/11) άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε επικοινωνία με τον Τελάντερ και τον δικηγόρο του, προσπαθώντας να πετύχουν νέο διακανονισμό και να αποσυρθεί η προσφυγή.

Στον Δανό οφείλονται συνολικά 420.000 ευρώ.

Μοιραστείτε το: