15/12/2018
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 - 01:23

Παραμένει εκτός ο Βουό

Θα τον δει γιατρός στην Αθήνα γιατί και οι νέες εξετάσεις έδειξαν πως έχει θέμα * Παρουσιάστηκε ο Κουκόλης, αλλά προπονήθηκε κανονικά

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να τραβήξει το κουπί στη γραμμή κρούσης της Λαμίας, αλλά κατάφερε να το κάνει μόνο για λίγα ματς. Ο λόγος για τον Πατρίκ Βουό, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο Ιβοριανός υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και αυτές έδειξαν πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Θα χρειαστεί πιθανότατα να μείνει εκτός για κάποιο καιρό ακόμα και γι' αυτό θα τον δει γιατρός στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα, το οποίο θεωρείται αρκετά σημαντικό. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού ακόμη και ο Κουκόλης έκανε κανονικά προπόνηση την Τρίτη (14/11). Ο πρώην αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη θητεία του, αλλά δεν θα έχει πρόβλημα να ακολουθεί τις προπονήσεις, αφού θα το στρατόπεδο είναι εκεί κοντά.

Τέλος, για άλλη μία μέρα προπονήθηκε ο Κρισάντους, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου. Ο Νιγηριανός αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες και έχει απογοητεύσει με την παρουσία του πλήρως.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: