11/12/2018
ΑΕΚ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 21:04

Γιόχανσον: «Πρέπει να κοιτάξω μπροστά»

Ο μέσος της ΑΕΚ δήλωσε ότι θα πρέπει να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση

Ο μεγάλος άτυχος της Σουηδίας ήταν ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Μπορεί να έστειλε με το γκολ του τη χώρα του στο Μουντιάλ στα μπαράζ με την Ιταλία, όμως, ο ίδιος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στην Aftonbladet και μεταξύ άλλων σημείωσε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως φαντάζεται άλλωστε ο καθένας. Παράλληλα, προσέθεσε πως θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

«Νιώθω άσχημα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμη πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψω στη δράση. Έπρεπε να είμαι στο πάρτι με την αποστολή στο ξενοδοχείο χθες. Φαντάζομαι ότι θα πέρασαν πολύ καλύτερα όσοι δεν είχαν υποστεί ρήξη χιαστού. Φυσικά έχω υπάρξει και καλύτερα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πως θα κινηθούμε γιατί πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου, αλλά ελπίζω ότι θα κάνουμε την επέμβαση μέσα στην εβδομάδα. Παρότι δεν νιώθω καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Είναι σημαντικό να προετοιμαστώ για μια δύσκολη και όχι ευχάριστη περίοδο αποθεραπείας. Αυτοί οι τραυματισμοί συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και οφείλεις να προσπαθείς να ξεπεράσεις αυτές τις καταστάσεις».

Μοιραστείτε το: