15/12/2018
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 16:00

Τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν από τώρα στη Σούπερ Λίγκα

Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας * Βγαίνει το πρόγραμμα 16ης-20ης αγωνιστικής

Προσέχουν για να έχουν... Μετά τα περσινά που φτάσαμε στο παρά... ένα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα τηλεοπτικά, στη Σούπερ Λίγκα θέλουν να είναι πιο... προνοητικοί.

Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (14/11), την Παρασκευή (17/11) θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας και επί τάπητος θα τεθεί και η πρόταση της Nova, η οποία μέχρι τέλος Νοέμβρη αναμένεται να παρουσιάσει το αναλυτικό πλάνο της για το επόμενο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το αίτημα του ΠΑΟΚ να βγει από την κεντρική διαχείριση, καθώς και οι αμοιβές των διαιτητών.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα οριστικοποιηθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος από τη 16η μέχρι και την 20η αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 17/11/2017 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Πρόταση NOVA.

2/ Εκτέλεση Κεντρικής Χορηγίας.

3/ Ε.Ε.Π./Ε.Π.Ο. – Ενημέρωση – Λήψη απόφασης για αμοιβές Διαιτησίας.

4/ Πρόγραμμα 16ης – 20ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

5/ Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

6/ Αιτήματα Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.: Έγκριση σύμβασης παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – FORTHNET & αναμετάδοσης αγώνων.

7/ Επιλογή αναδόχου, σε συνέχεια της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League.

8/ Α.Ε.Π.Ι.

9/ Διάφορα».

 

 

Μοιραστείτε το: