13/12/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 10:12

«Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος και σκέφτεται να φύγει»

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άσος του Ολυμπιακού είναι σοκαρισμένος από τη ληστεία και η οικογένειά του τον πιέζει να αφήσουν την Ελλάδα

Θύμα διάρρηξης έπεσε και ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, με το σοκ να είναι μεγάλο. Μπορεί την ώρα της ληστείας να μην ήταν στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά όλοι τους είναι ιδιαίτερα φοβισμένοι και, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, σκέφτονται να φύγουν από την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η ιστοσελίδα «Nieuwsblad», ο άσος του Ολυμπιακού δέχεται πιέσεις από την οικογένειά του, η οποία φοβάται για την ασφάλειά της.

Οι Βέλγοι σημειώνουν ότι μπορεί να έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά «η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη» και τίποτα δεν αποκλείεται.

Αναλυτικά: «Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του.

Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα».

Μοιραστείτε το: