15/12/2018
ΓΓΑ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 09:01

Θέλει παραμονή Σκίμπε ο Βασιλειάδης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι ο Γερμανός παρέλαβε έναν «ποδοσφαιρικό περίγελο» * Παρομοίασε τον Μανωλά με τον... Μπεκενμπάουερ

Την άποψή του για το θέμα της παραμονής του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού παρακολούθησε από κοντά τον δεύτερο αγώνα με τους Κροάτες για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δήλωσε ότι ο Γερμανός θα έπρεπε να συνεχίσει στον πάγκο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «παρέλαβε έναν ποδοσφαιρικό περίγελο της Ευρώπης και τον έκανε ξανά ομάδα».

Παράλληλα, εκθείασε τον Κώστα Μανωλά, παρομοιάζοντάς τον με τον... Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε στη «Live Sport»:

Για την παραμονή Σκίμπε: «Παρέλαβε έναν ποδοσφαιρικό περίγελο της Ευρώπης, όπως δυστυχώς είχε γίνει τη διετία μετά το Μουντιάλ, και τον έκανε ξανά ομάδα. Ομάδα η οποία έφθασε στα μπαράζ και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, άσχετα αν τελικά δεν τα κατάφερε. Αυτό δεν γίνεται να μην το πιστωθεί ο Σκίμπε. Μετά τα καλά του και τα άσχημά του λοιπόν νομίζω –κι εκφράζω προσωπική άποψη με βάση τον τρόπο που εγώ βλέπω ποδόσφαιρο- πως αυτήν τη στιγμή δεν τίθεται θέμα. Θεωρώ ότι ο Μίχαελ Σκίμπε πρέπει να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Άλλωστε, την απάντηση στο όποιο ερώτημα την έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στον Γερμανό.

Δεν μπορείς να ρισκάρεις τώρα πάλι, αλλάζοντας προπονητή, ούτε να μην ακούσεις τη φωνή των ποδοσφαιριστών. Όταν μιλούν παίκτες με την εμπειρία, την προσωπικότητα και την προσφορά του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου, δεν γίνεται να μην τους ακούς».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Τον έβλεπα και τον απολάμβανα. Μου θύμιζε -με όση υπερβολή, το ξέρω, έχει η παρομοίωση- την αρχοντιά του Μπεκενμπάουερ στο παιχνίδι του. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κώστα Μανωλά η Εθνική θα ήταν άλλη ομάδα στο Ζάγκρεμπ, όμως δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ...».

Μοιραστείτε το: