15/12/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 04:51

Κιταμπάλα το.. στοίχημα

Τον πιστεύουν στον Απόλλωνα Σμύρνης και εκτιμούν πως μπορεί στη συνέχεια να προσφέρει

Πήγε το καλοκαίρι στη Βουλγαρία, όπου γινόταν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να δοκιμαστεί. Δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής, έβγαλε και έναν μικροτραυματισμό και λίγο έλειψε να κοπεί. Η μεταγραφή του πέρασε από χίλια κύματα αλλά τελικά ολοκληρώθηκε.

Ο λόγος για τον Λινέλ Νταρσί Κιταμπάλα, ο οποίος έχει μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του. Μόνο σε ένα επίσημο ματς, μάλιστα, ήταν στον πάγκο, σε αυτό με τον Λεβαδειακό, στο οποίο τελικά δεν πήρε λεπτά συμμετοχής.

Αμέσως μετά ήταν η διακοπή, εκεί ο Ζόραν Βούλιτς τον έβαλε βασικό στο φιλικό με την Καλλιθέα και ο 29χρονος είχε καλή παρουσία πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Κάπου εκεί φάνηκε πως θα πάρει την ευκαιρία και υπήρχαν και σκέψεις να ξεκινήσει βασικός με την Κέρκυρα, μέχρι που τραυματίστηκε και πάλι και όλο αυτό τον πήγε πολύ πίσω.

Έκτοτε δεν είναι ούτε στις αποστολές, αλλά στη Ριζούπολη ακόμη δεν έχουν κάψει το συγκεκριμένο χαρτί. Αυτό που λένε είναι ότι ο Κιταμπάλα αποτελεί ένα στοίχημα για εκείνους. Έχει φτάσει πλέον στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και προσεχώς θα πάρει τις ευκαιρίες του. Υπάρχει μεγάλη πίστη στις ικανότητές του και η εκτίμηση πως αν βρει ρυθμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Γι' αυτό και σε πρώτη φάση δεν σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε, πάντως, θα πρέπει και εκείνος να δείξει κάτι.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: