29/07/2025
Εθνικές ομάδες | Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 - 09:01

Για τη φανέλα και το... θαύμα

Η Εθνική μας υποδέχεται την Κροατία στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα «παλέψει» και... όπου βγει

Η απογοητευτική εμφάνιση και το βαρύ 4-1 στο «Μάξιμιρ» δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας.

Η Εθνική μας, όμως, είναι αποφασισμένη - και αναγκασμένη - να προσπαθήσει για το καλύτερο και να ψάξει το... θαύμα υποδεχόμενη στις 21.45 της Κυριακής (12/11) την Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι υπέρ της, αλλά οι διεθνείς μας έχουν πεισμώσει και τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι.

Το καλό έστω και... αργά για τον Μίκαελ Σκίμπε είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο Καρνέζης αναμένεται να καθίσει ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα και το δίδυμο Παπασταθόπουλο - Μανωλά στο κέντρο. Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ, με πιθανότερο παρτενέρ του τον Τζιόλη, ενώ στα «φτερά» θα είναι λογικά αριστερά ο Σταφυλίδης και δεξιά ο Μπακασέτας. Μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Σκέψεις υπάρχουν και για τον Ταχτσίδη αντί του Τζιόλη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του στο αρχικό σχήμα και ο Χριστοδουλόπουλος.

Μοιραστείτε το: