13/12/2025
Εθνικές ομάδες | Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 - 21:26

Θεραπεία για Σάμαρη και Παπασταθόπουλο

Επιστρέφει στην ενδεκάδα της Εθνικής ο Μανωλάς εν όψει της ρεβάνς με την Κροατία

To βαρύ 4-1 στο Ζάγκρεμπ έχει αφήσει ελάχιστα περιθώρια στην Εθνική σχετικά με την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά οι διεθνείς είναι υποχρεωμένοι να το παλέψουν κόντρα στην Κροατία την Κυριακή (12/11, 21.45) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η μίνι προετοιμασία για το δεύτερο μπαράζ ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (10/11) στον Άγιο Κοσμά, με τον Σάμαρη να υποβάλεται σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων που απεκόμισε στον τετρακέφαλο από το ματς της Πέμπτης (9/11) στο «Μαξιμίρ».

Θεραπεία έκανε και ο Παπασταθόπουλος, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί έμειναν στο ξενοδοχείο, ενώ όσοι δεν έπαιξαν ή χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, αφού ο στόπερ της Ρόμα εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτιμάται ότι ο Τοροσίδης θα είναι έτοιμος για να πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της αμυντικής τετράδας.

Μοιραστείτε το: