01/08/2025
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 - 00:10

Οι τρέλες του Βάντερσον και ο παιδαγωγός Τεννές

Ξέφυγε για άλλη μία φορά ο Βραζιλιάνος, όμως, ο έμπειρος κόουτς της Λαμίας ξέρει να τον κουμαντάρει

Για πολλούς ο Βάντερσον θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα βάσει του ταλέντου του, αλλά ο χαρακτήρας του είναι εκείνος που τον πάει πίσω. Δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του και αυτό φαίνεται.

Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Βραζιλιάνος συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τη φάση στο 68'. Ήθελε να εκτελέσει εκείνος το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι με τους συμπαίκτες του.

Ο Βάντερσον ξέφυγε, η κάμερα τον έπιασε να ρίχνει διάφορα... γαλλικά και εκείνος που προσπάθησε να τον ηρεμήσει ήταν ο Βασιλαντωνόπουλος. Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο 23χρονος, ο οποίος αντέδρασε άσχημα και όταν έγινε αλλαγή.

Τότε ο Μπάμπης Τεννές προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γενικά ο έμπειρος τεχνικός κάνει ό,τι μπορεί για να τον πάρει με τα νερά του. Είναι αναγκασμένος μαζί του να κάνει και τον... παιδαγωγό. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως με τη συπεριφορά συνολικά του ο Βάντερσον έχει δυσαρεστήσει πολλούς από τους συμπαίκτες του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: