13/12/2018
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 - 23:26

Απάντησε σε Τσιάρτα ο Μπαντής

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο έστειλε το μήνυμά του ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου

Τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα με τις τοποθετήσεις του ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος πρόσφατα μέσω του instagram πόσταρε ότι «την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο».

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα αναφορικά με την ιστορία που έχει ξεσπάσει με τον 11χρονο Αμίρ, στον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συμβολικά την ελληνική σημαία.

Ο Γιώργος Μπαντής δεν άφησε να περάσει έτσι η τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου και έδωσε τη δική του απάντηση. Είναι άλλωστε γνωστή η φιλοσοφία του και οι ιδέες που πρεσβεύει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, ο οποίος ανέβασε στο facebook μία φωτογραφία του Ότο Ρεχάγκελ γράφοντας «Έλληνες,πανηγυρίστε είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης!!! Υ.Γ Βγάλτε την φόρμα απο τον Γερμανό»

Από κάτω έβαλε ένα σχόλιο του Γιάννη Ρίτσου: «Τι θέλουν στον τόπο μας οι ξένοι; Εμείς κανέναν δεν μισούμε. Αφήστε μας, ν' αγαπάμε τον κόσμο, να σας αγαπάμε. Εμείς άλλον εχθρό δεν έχουμε, παρά μονάχα εκείνον που δεν σέβεται τον Άνθρωπο». .

Μοιραστείτε το: