Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό
Ο Αλμπέρτο Μποτία έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και έκτοτε πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.
Φυσικά, αυτές δεν περνούν απαρατήρητες από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, την ώρα που ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ο μάνατζέρ του, Μαριάνο Αγκιλάρ, βρίσκεται στην Ελλάδα και πρόκειται να ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του που λήγει το καλοκαίρι.
Επιθυμία τόσο του Μποτία, όσο και του μάνατζέρ του είναι οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, κάτι που θέλουν και οι Πειραιώτες, που, όμως, στοχεύουν να το καταφέρουν με τους δικούς τους όρους.
Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και με την παρουσία του Αγκιλάρ στην Ελλάδα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις.