28/07/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 - 23:27

Αναμονή για Νούνες στην Κέρκυρα

Έκανε μέρος του προγράμματος και ο Βοσνιάδης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή * Χάνει την ΑΕΛ ο Βενέτης

Ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος. Μπορεί το ιατρικό επιτελείο να εκτιμούσε πως ο Νούνες θα έχει ξεπεράσει πιο γρήγορα τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά διαψεύστηκε.

Ο Πορτογάλος έκανε μέρος του προγράμματος την Πέμπτη (2/11) στην Κέρκυρα, αλλά ακόμη έδειξε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να τον πάρει στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.

Αντιλαμβάνεται, πάντως, κανείς πως ακόμη και εάν τα καταφέρει δεν θα είναι σε θέση να μπει στην ενδεκάδα εάν δεν παρουσιάσει ξαφνικά θεαματική βελτίωση. Έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός το σκέφτεται για το πού θα χρησιμοποιήσει τον Γκόμες (ως μπακ ή χαφ).

Από εκεί και πέρα, ο Βενέτης εξακολουθεί να κάνει ατομικό και θα χάσει το ματς με τους «βυσσινί». Το δίδυμο στα στόπερ, πάντως, δύσκολα θα έσπαγε ούτως ή άλλως. Τέλος, εκτός παραμένει σταθερά ο Τουράμ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: