22/07/2025
Μπάσκετ | Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 - 15:08

Πασκουάλ: «Έξτρα κίνητρο για το διπλό στη Βιτόρια οι ήττες από ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα»

Τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τη Μπασκόνια

Μετά την τεράστια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει την Πέμπτη (2/11, 21:00) το εμπόδιο της Μπασκόνια.

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) για τη Βιτόρια, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει πως οι ήττες από Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελούν έξτρα κίνητρο για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Πέντρο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» πριν από την αναχώρηση της ομάδας:

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και είναι, ας το πούμε, φυσιολογικό. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά το να χάσουμε αυτή την εποχή στην έδρα της Μπαρτσελόνα ή στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι κάπως φυσικό. Προφανώς και έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε. «Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε πως η Μπασκόνια άλλαξε προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και κέρδισε το τελευταίο πρωτάθλημα στην Ισπανία. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί, ξέρω πως θα βρω απέναντί μου έναν πολύ καλό προπονητή και είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα του». 

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το πρώτο διπλό στην Ευρωλίγκα: «Το πρόγραμμα είναι απίστευτο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή τη σεζόν στα πρώτα 17 παιχνίδια θα δώσουμε 11 εκτός, άρα είναι πολύ δύσκολη αρχή για εμάς. Όμως, κάθε μέρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι εξαιρετικό. Μετά τη νίκη με τη Φενέρμπαχτσε, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Μοιραστείτε το: