Ο τεχνικός του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα
Μπορεί να μπήκε φορτσάτος, μπορεί να πήγε στα αποδυτήρια με +10, όμως, κατέρρευσε προς το τέλος με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα το βράδυ της Τρίτης (31/10) ο Άρης από τη Βόννη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης ξεκαθάρισε πως στο συγκεκριμένο επίπεδο χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρεις τη νίκη και συμπλήρωσε πως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά.
Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Βόννη. Ξεκινήσαμε καλά. Μπήκαμε με συγκέντρωση, καταφέραμε να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Παίξαμε καλή άμυνα αλλά δεχθήκαμε 2-3 τρίποντα στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν. Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας. Για να παίξεις σε αυτό το επίπεδο θέλεις 40 λεπτά συγκέντρωσης. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μέρα με την μέρα».