Έδωσαν το σύνθημα οι παίκτες του ΠΑΟΚ * Ένα με τους φιλάθλους και στα υβριστικά συνθήματα ο Γ. Σαββίδης
Με ώθηση από τη δύναμη που πήρε από τον κόσμο του στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (19/10), ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10).
Αυτό ήταν και το σύνθημα που έδωσαν οι παίκτες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια. «Πάμε πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο Καραϊσκάκη και θα επιστρέψουμε στην ίδια θέση», έλεγαν χαρακτηριστικά.
Ανάλογο ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία του μεταφραστή του και του Λούμπος Μίχελ.
Προσπάθησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές, μεταφέροντάς τους την πίστη που έχει στο πρόσωπό τους, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σας πιστεύω, μπορείτε να κερδίσετε το ντέρμπι. Να κοιτάξετε να κάνετε το παιχνίδι σας και να μην επηρεαστείτε απ' ο,τιδήποτε».
Φυσικά, το παρών έδωσε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος κατά την αποχώρησή του έγινε ένα με τον κόσμο.
Φίλαθλοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του και όλοι μαζί τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα και κατά του Ολυμπιακού, πριν αποχωρήσει.