25/07/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 - 11:31

Λεμονής: «Δείξτε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού «έφτιαξε» τους παίκτες του εν όψει Μπαρτσελόνα * Προετοιμασία και με βιντεοθεραπεία * Αποστολή του a-sports.gr στη Βαρκελώνη

Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση, την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» στις 21.45 της Τετάρτης (18/10) δίνουν ιστορικό ματς και αυτό τόνισε και ο Τάκης Λεμονής στους ποδοσφαιριστές του.

«Μας βλέπουν εκατομμύρια μάτια, θα είναι όλα πάνω σας. Δείξτε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ», τους ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σπουδαίο ματς, ο έμπειρος τεχνικός μελέτησε με τους παίκτες του τρία βίντεο αγώνων των «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, είδαν το 0-1 με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, το 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης και το 3-0 με τη Λας Πάλμας, που ήταν και ιδιαίτερο, αφού έγινε την ημέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Μοιραστείτε το: