17/10/2018
Άλλα αθλήματα | Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 - 16:05

Βασιλακόπουλος: «Τα όσα συμβαίνουν στην ΕΟΕ, εκθέτουν διεθνώς το αθλητικό κίνημα»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτά

Οι αντιπαραθέσεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δίνουν και παίρνουν εδώ και αρκετούς μήνες και το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ είναι οι προσκλήσεις που έστειλε στους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για την Παρασκευή (20/10) ο Λάμπης Νικολάου.

Η ολομέλεια θα συγκληθεί στις 17.30 με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης, αφού προηγουμένως άπαντες είχαν βάλει νερό στο κρασί τους και χρειάστηκε και η παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Για την όλη κατάσταση και όσα έχουν γίνει τους τελευταίους περίπου οκτώ μήνες πήρε θέση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στηλίτευσε τις διάφορες παρασκηνιακές ενέργειες.

Αναλυτικά: «Με αφορμή παρασκηνιακές ενέργειες και διαβουλεύσεις που εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της Ε.Ο.Ε. και οι οποίος έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιασμού και της Δ.Ο.Ε. επανέρχομαι σε δήλωση που είχα κάνει από 17/2/2017 και η οποία γίνεται και πάλι επίκαιρη: "Τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ε.Ο.Ε., τα οποία εκθέτουν διεθνώς και διασύρουν το σύνολο του αθλητικού κινήματος του τόπου μας, με υποχρεώνουν, λόγω της μακράς ενασχόλησης μου με την αθλητική και κοινωνική ζωή εντός και εκτός της χώρας μου να κάνω δημόσια γνωστό ότι δεν μετέχω σε καμία διαδικασία και πράξη που βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση».

Μοιραστείτε το: