Ο Γάλλος χαφ παραδειγματίστηκε από το τροχαίο περιστατικό που ενεπλάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο αναφέρθηκε μέσω δηλώσεων σε ένα ατύχημα που είχε υποστεί προ μηνός οδηγώντας το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του. Κάτι τέτοιο μάλλον έχει συνετίσει τον Γάλλο μέσο της Τσέλσι που γλίτωσε τα χειρότερα έχοντας να διαχειριστεί απλώς τις υλικές ζημιές.
Το περιστατικό θορύβησε αρκετά τον ποδοσφαιριστή που παραχώρησε συνέντευξη στη σαββατιάτικη (14/10) «Sun», όπου υπόσχεται να είναι περισσότερο προσεκτικός οδηγώντας στο μέλλον.
Αναλυτικά:
«Ναι, όλα είναι καλά! Δίνω πλέον περισσότερη προσοχή στην οδήγηση. Δεν είναι δύσκολο να οδηγήσεις στην Αγγλία. Οι πρώτες βδομάδες είναι οι πιο δύσκολες. Θα συνηθίσω. Είμαι καλός οδηγός και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά».